maandag 8 april 2013

5 puppies zijn verhuisd


Onze Christy had beslist geen makkelijke start. Haar eerste familie moest tot de conclusie komen dat drie jonge kinderen op voeden plus een puppy te veel van het goede was. Maar Christy is een dapper hondje en had er totaal geen probleem mee. Vrijwel direct was er weer een nieuwe lieve familie gevonden met katten en… een heel GROTE hond. Ze werden direct dikke vrienden.
We wensen Christy (die nu Sissy wordt genoemd – een heel passende naam voor deze kleine prinses) veel geluk in haar nieuwe leven met haar nieuwe familie.



Op 31 maart vlogen Digby en Dempsey, 2 van de 4 gevonden puppies, naar Nederland. Ze werden op Schiphol opgehaald door hun pleegfamilie waar ze blijven tot "Dierenhulp zonder Grenzen" een nieuw thuis voor ze heeft gevonden. Als je de foto's zo bekijkt hebben ze het daar prima naar hun zin, maar uiteraard hopen we dat ze snel een definitieve plek vinden.



En tenslotte vertrokken Darby en Daphne vandaag naar Duitsland. Ze blijven bij Klaus Franke tot hij een perfect gezin voor hen heeft gevonden. Als ze net zoveel geluk hebben als de andere honden die Klaus had, dan zullen ze zeer snel voor de laatste keer verhuizen.