donderdag 11 juli 2013

Een beter onderkomen voor de honden

Sinds enige tijd beschikken we over een stuk grond waar de honden tijdelijk kunnen verblijven tot er een opvangadres of een nieuw tehuis voor hen is gevonden.
Dit was al een fijne oplossing, maar het probleem is dat we daar geen kennel voor de honden mogen bouwen en de omheining niet goed genoeg is om ze vrij te laten lopen. Resultaat is dat de honden die daar verblijven aan de ketting moeten. We zorgen er uiteraard voor dat de omstandigheden voor de honden zo goed mogelijk zijn: lange ketting voor voldoende bewegingsvrijheid en regelmatig bezoeken, verzorgen en wandelen.
Hoe dan ook geen ideale situatie en we waren constant op zoek naar een betere oplossing. En eindelijk hadden we geluk! Jannis Rigatis (de eigenaar van restaurant Dionysos in Limenaria) staat ons toe een deel van zijn grondstuk te gebruiken, waar we ook een kennel mogen bouwen. De honden krijgen dan een veilige plek waar ze zich vrij bewegen kunnen. We zijn Jannis dan ook heel dankbaar voor zijn aanbod.
Maar eerst zullen we bouwmateriaal moeten kopen en hard aan het werk gaan. Over de vorderingen zullen we uiteraard op deze pagina berichten.