zaterdag 22 augustus 2015

Veel dieren - weinig geld

Was het in het eerste half jaar dat we 4 Leishmania honden vonden, waarvan de behandeling ons zo'n € 1.000 kostte, zo hebben we in de laatste 2 maanden een invasie van nieuwe honden en puppies gehad. Vier volwassen honden en acht puppies werden verdeeld over de weinige pleeggezinnen die we tot onze beschikking hebben. En behalve voer, hebben ze allemaal wormtabletten, vlooienmiddel, inentingen, microchips en (de volwassen honden) sterilisaties en bloedtests nodig.

We proberen zelf zo goed we kunnen geld te verdienen op de rommelmarkten, zomer- en kerstbazaars, onze jaarlijkse kerstparty, met de collectebussen en we zijn dankbaar voor elke donatie groot en klein… maar dit keer waren we niet opgewassen tegen de kosten die voor ons lagen.
Dus we besloten Stichting Wereldasielen te vragen of zij ons misschien nog een keer zouden willen steunen. En ze zeiden ja!!!!
We willen hun dan ook uit de grond van ons hart bedanken voor het feit dat ze er voor ons zijn als we het hardst hulp nodig hebben en voor hun gulle donatie, waarmee we de nodige zorg aan de nieuwkomers kunnen geven.




Maar dat betekent niet dat uw individuele donaties niet meer nodig zijn. Nog steeds hebben we uw hulp nodig. We hebben 15 monden te voeden op het moment, en net gisteren kregen we weer een telefoontje over 2 gevonden pups. Ook willen we doorgaan met ons katten-sterilisatie-project.
Dus alstublieft, blijf ons steunen met uw donaties, elke euro telt. Of misschien wilt u een van de honden met Leishmaniose virtueel adopteren en maandelijks bijdragen in zijn kosten?
Zonder uw financiële hulp is ons werk niet mogelijk.
Dank u!