maandag 29 mei 2017

Monty heeft een probleem…

Na enige tijd ontdekte Jackie, die Monty in opvang heeft, dat hij raar liep met zijn achterpoot. De dierenarts keek er naar, maar kon geen afwijking ontdekken. Dus namen we aan dat hij een beetje ruw gespeeld had en wachtten af of het over zou gaan.

Maar dat deed het niet en aangezien Monty op 27 mei naar Duitsland zou vliegen, besloten we dat we hem niet zo naar zijn nieuwe familie konden sturen en lieten voor de zekerheid in Kavala een röntgenfoto maken.

En we zijn blij dat we dat hebben gedaan! Monty heeft een oude breuk aan zijn achterbeen die geopereerd moet worden. Voor aanstaande woensdag is er een afspraak gemaakt bij Stathis in Kavala en na de operatie blijft hij een paar dagen in de kliniek.

De kosten bedragen € 500, nog afgezien van het op en neer reizen met de ferry naar Kavala. Weer een financiële tegenvaller voor ACT, maar het moet gebeuren anders krijgt Monty grote problemen naarmate hij groeit.

Dus alweer doen we een beroep op u. Als u wat geld kunt missen doneer dan aub op onze bankrekening (http://act-thassos-dutch.blogspot.gr/p/about-us.html) of via PayPal (act.thassos@gmail.com).

Monty zegt: Bedankt!