zondag 22 december 2013

Kerstparty in To Steki Kalivia

Onze kerstparty voor de dieren van Thassos in de taverna van Susi en Giannis in Kalivia was een groot succes. Inclusief de loterij hebben we een resultaat van € 400 geboekt!!! Dat hadden we echt niet verwacht en zijn natuurlijk dolblij. Een waarlijk mooi kerstgeschenk voor de dieren.
Van harte bedanken wij supermarkt Saltaris en Cava Saltaris in Limenaria, bouwmarkt Rigas in Potos, Shell station Patiras in Kalivia, taverna To Steki in Kalivia, apotheek Ganitou in Limenaria en bakker Oganezov in Kalivia voor het beschikbaar stellen van prijzen voor de loterij.
Zoals u op de foto's kunt zien was het een gezellige avond met totaal 29 bezoekers, die van het eten, de muziek en elkaars gezelschap hebben genoten.
Dat alles was niet mogelijk geweest zonder de hulp van vrijwilligers die alle lekkere hapjes hebben bereid en het verloop van de avond in goede banen hebben geleid.
Maar boven alles bedanken we Susi en Giannis van harte voor het kosteloos ter beschikking stellen van hun taverna.
Het was vast en zeker niet onze laatste party en we hopen dan zeker meer mensen te mogen verwelkomen en er een minstens net zo gezellige avond van te maken.

Wij wensen u fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.