donderdag 2 mei 2019

Einde van een tijdperk...

Het was niet helemaal onverwacht, maar het kwam toch nog als een schok toen Klaus en Claudia ons meedeelden dat ze nu toch echt onze samenwerking moeten beëindigen.
En dat deden ze niet zomaar, maar met pijn in het hart. Jarenlang hebben ze bemiddeld bij het vinden van een goed thuis voor de honden van Thassos, maar nu komt daar wegens gezondheidsredenen een einde aan.

https://www.wuestenwolf.de/?p=16830

Lieve Klaus en Claudia, we bedanken jullie met heel ons hart voor jullie onvermoeibare inzet en toewijding, vele tijd, vaak ook kosten, en alle goede zorgen voor de honden van Thassos. Nu is het tijd om aan jullie zelf en jullie gezondheid te denken en vooral te genieten van de jaren die nog voor jullie liggen.



Het moge duidelijk zijn dat dit voor ACT een grote aderlating is. Uiteindelijk vonden de meeste honden hun weg naar een baasje via Klaus en Claudia.
Wij zijn nu dus naarstig op zoek naar nieuwe mogelijkheden tot samenwerking. Dus weet u een organisatie of persoon die ons hierbij zou kunnen helpen, neem dan AUB contact met ons op.
Zonder hulp ter plaatse is het veel moeilijker om de juiste (na)zorg te bieden en zonder doorstroom zullen we geen nieuwe honden, die onze hulp zo hard nodig hebben, kunnen opvangen.